Zima w Mięta RestoBar
rzodkiewka, ser kozi, orzechy włoskie, sos winegret miodowy
rucola, pestki dyni, mięta, pestki słonecznika, sos miodowo-limonkowy
ogórek, kozi ser, migdały ,mięta, jogurt, kiełki słonecznika
botwinka, ogórek, koperek, rzodkiewka na maślance
podane na liściach młodego szpinaku z ciepłą bułeczką
krótki makaron w formie pałeczek z delikatnie zawiniętymi brzegami, rucola, pomidor koktajlowy, parmezan
czarne ravioli z skorupiakami, szpinak, pomidor koktajlowy
podane z pieczonym ziemniakiem i salsą z zielonych pomidorów
puree ziemniaczano-tymiankowe, dip chrzanowy, pieczone pomidorki cherry
kaszotto pomidorowe z kaszy gryczanej
do wyboru: marchew, seler, pietruszka korzeń, jabłko, burak
z markują i sokiem z czarnej porzeczki
Aronia lub Malina
espresso z mlekiem na lodzie
espresso z mlekiem, lodami waniliowymi i bitą śmietaną