Mięsa
podane na młodym szpinaku i z serem Grana Padano
z wedgesami i warzywami z grilla
Plastry z piersi indyka z szynką parmeńską i szałwią w sosie z białego wina, serwowane z buraczanymi kluseczkami gnocchi, faszerowanymi serem mascarpone oraz mix sałat
podane z puree ziemniaczanym i fasolką szparagową
sezonowana wołowina z sosem pieprzowym na bazie brandy, groszek cukrowy, frytki steakhouse
kawałki udźca cielęcego w sosie z porzeczki i cząbrem, podane z gniocchi ripieni a pallina
mix zielonych sałat i pomidorów z sosem winegret
świeży szpinak duszony z czosnkiem
DO Valle del Maipo, Chile
Wino o dużej zawartości tanin, wyprodukowane w dolinie Maipo. Intensywna rubinowa barwa. Wyczuwalne intensywne aromaty śliwek, malin oraz wiśni. Polecamy do czerwonego mięsa i pasztetów.
DOC 2016, Italy
Bonacosta to nazwa przedgórza, na którym nasadzone są jedne z najlepszych krzewów winnicy Masi. Aromaty czerwonych owoców – truskawek, malin i czereśni; wino gładkie, pełne i lekkie jednocześnie. Stworzone z lokalnych szczepów Corvina, Rondinella i Molinara.