Kisz z wędzonym łososiem i parmezanem
Kisz lotaryński z porami i boczkiem
Italian Antipasti (1 szt. / 4 os.)
Sałatka Santorini (1 szt. / 4 os.)
Sałatka „Caprese (1 szt. / 4 os.)
Sałatka z dzikiego ryżu i pieczonego indyka (1 szt. / 4 os.)
z boczkiem włoskimi i grillowaną cukinią
- z gorgonzolą i orzechami
- z ciecierzycą i limonką
- z tuńczykiem, ogórkiem i oliwką, z serkiem ziołowym
Tapenady podwójne (1 szt.)
Deska serów (1 szt. / 4 os.)
Mały Croque Monsieur (1 szt.)
Chrupiąca francuska kanapka z szynką, żółtym serem na beszamelu
Szarlotka z puree z brzoskwini i malinami (1 szt.)
Tarta z owcami sezonowymi (1 szt.)
Jogurt naturalny z owocami i migdałami (1 szt.)
Omleciki z warzywami (1 szt.)
Bakłażan faszerowany pomidorami (1 szt.)
Deska koktajlowych tartinek (25 szt.)
Roladki naleśnikowe z serem i papryką
Cukinia faszerowana serem żółtym
Profiteroles z pomidorowo ziołowym kremem
Razowe chedarki z sezamem i parmezanem
Tarta łososiowo – brokułowa