Sylwester 2019/20
2729
page-template-default,page,page-id-2729,bridge-core-2.0.5,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-theme-ver-19.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Sylwester 2019/20

 Od godz. 19:00 do 23:30 

 Menu do ułożenia dla siebie 

Bufet:

PRZYSTAWKA:

25,00 zł

Tatar z wędzonego pstrąga z jajkiem przepiórczym, czerwona cebulką, oliwką, podany na sosie z pomidorów

Przegrzebki na salsie z owoców tropikalnych z nutką scotch whisky

ZUPA:

15,00 zł

Krem z białych szparagów, pesto z rucoli, z dodatkiem prażonych migdałów

Zupa rybna z dorszem, krewetkami i małżami

DANIE GŁÓWNE:

Stek z polędwicy

z sosem miodowo-tymiankowym, pieczona cykoria i ciasto dyniowe 

65,00 zł

Filet z sandacza

na czarnej soczewicy z sosem kurkowym

45,00 zł

Pieczona pierś z kaczki

pieczony burak, ser kozi i pistacje

45,00 zł

DESER:

15,00 zł

Pudding czekoladowo-miętowy

z likierem cointreau i kandyzowanym agrestem

Torcik z trzech serów

 z żubrówką i sosem jeżynowym, z Prosecco 

Ceny alkoholi:

but. wina Kendermans Resling

75,00 zł

but. Ochagavia 1851 Merlot Reserva

90,00 zł

but. TREVISO Prosecco Extra Dry

85,00 zł

BALLANTINE’S 0,7L

150,00 zł

JACK DANIEL’S 0,7L

150,00 zł

BACZEWSKI 0,5L

65,00 zł

NA POZOSTAŁE RZECZY Z KARTY ALKOHOLI 10% RABATU