Mięta RestoBar | Sylwester 2017
2729
page-template-default,page,page-id-2729,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Sylwester 2017

149 zł / os.

PRZYSTAWKA:

60,00 zł/ but

Przegrzebki z salsą pomidorowo truskawkową

ZUPA:

Krem z dyni z karmelizowanym jabłkiem w cydrze, plastrami kurczaka i
krutonami z maślanego pieczywa

DANIE GŁÓWNE:

Pierś z kaczki, pieczony burak, ser kozi i pistacje

DESER:

Śliwka w czekoladzie z ciastkiem sable i pianką pomarańczową

200 ml. Prosecco Scudo D’Argento

Karafka wody z miętą i cytryną

Możliwość zamówienia butelki wina musującego w miłej cenie:

Georges Lacombe Grande Cuvée Brut,
AOC Champagne, Francja

150,00 zł/ but

Scudo D’Argento Prosecco Extra Dry DOC
Treviso, Veneto, Włochy

60,00 zł/ but

Opcja II – a la carte

minimalna wartość zamówienia to 75 zł/os.

Jeśli chcesz otrzymywać od nas najświeższe informacje, zapisz się do poniższego newslettera.

Zapisując się do niniejszego newslettera oświadczam, iż w związku z Art. 10 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną z dnia 18 lipca 2002 wyrażam zgodę na otrzymywanie oferty handlowej, materiałów reklamowych oraz aktualnych informacji o restauracji Mieta Restobar za pomocą środków komunikacji elektronicznej. Oświadczam ponadto, że zostałem poinformowany o prawie wglądu, poprawiania jak i celu przetwarzania udostępnionych danych osobowych.