Mięta RestoBar | Ryby i owoce morza
1605
page-template-default,page,page-id-1605,page-child,parent-pageid-1496,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Ryby i owoce morza

Małże duszone w winie z pomidorami, czosnkiem i ziołami

podawane z bagietką lub makaronem

34 zł

Pieczony łosoś

na puree ziemniaczanym z rozmarynem i sałatą rzymską

46 zł

Tagliatelle con gamberi e pomodorini

wstążki tagliatelle z krewetkami w delikatnym sosie maślanym i pomidorkami koktajlowymi

36 zł

Piotrosz na sałacie rzymskiej

z buraczanymi kluseczkami na sosie z zielonego groszku

45 zł

Wina polecane do dań z ryb i owoców morza

Kendermanns Riesling Kabinett

Q.m.P. Mosel Saar Ruwer, Niemcy

Delikatne półwytrawne białe wino. Subtelny aromat zielonych owoców i winogron łączy się idealnie z mineralnym i niezwykle świeżym posmakiem.
Dobry partner do dań z łososia w sosach orientalnych.

750 ml – 70 zł

100 ml – 10 zł

Ochagavia Silvestre Sauvignon Blanc
DO Valle del Rapel, Chile

Dobrze zbudowane, świeże, orzeźwiające, z przyjemną kwasowością. Wyraźny zapach agrestu, skoszonej trawy i liści porzeczki, delikatne mineralne.

750 ml – 75 zł

Jeśli chcesz otrzymywać od nas najświeższe informacje, zapisz się do poniższego newslettera.

Zapisując się do niniejszego newslettera oświadczam, iż w związku z Art. 10 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną z dnia 18 lipca 2002 wyrażam zgodę na otrzymywanie oferty handlowej, materiałów reklamowych oraz aktualnych informacji o restauracji Mieta Restobar za pomocą środków komunikacji elektronicznej. Oświadczam ponadto, że zostałem poinformowany o prawie wglądu, poprawiania jak i celu przetwarzania udostępnionych danych osobowych.