Mięta RestoBar | Mięsa
1615
page,page-id-1615,page-child,parent-pageid-1496,page-template-default,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Mięsa

Filet z kurczaka na zielonych warzywach

groszek cukrowy, kiełki groszku, pomidor koktajlowy, ser gorgonzola

28 zł

Saltimbocca z indyka

plastry z piersi indyka z szynką parmeńską i szałwią w sosie z białego wina serwowane z kluseczkami gnocchi faszerowanymi serem mascarpone oraz orzechami włoskimi

33 zł

Polędwiczki wieprzowe duszone w grzybach leśnych i porto

polędwiczki wieprzowe duszone w śmietanowym sosie grzybowym z porto podane z ziemniaczanym au gratin i marynowanymi buraczkami

39.50 zł

Grillowany antrykot wołowy

250g sezonowanej wołowiny z masłem czosnkowym, podawane z ziemniakami au gratin z porami i pieczonym pomidorem

39 zł

Polędwica al pepe verde

200 g sezonowanej wołowiny w sosie z zielonego pieprzu serwowana z kluseczkami gnocchi faszerowanymi serem mascarpone oraz grillowanymi warzywami

59 zł

Stek z wołowiny Black Angus

200g sezonowanej australijskiej wołowiny, ziemniaczane au gratin z porami, sos BBQ i sałatka z grillowanymi warzywami

58 zł

Dodatki

Insalata mista

mix zielonych sałat i pomidorów z sosem winegret

6 zł

Spinaci con aglio

świeży szpinak duszony z czosnkiem

6 zł

Grillowane warzywa

6 zł

Pieczony ziemniak z masłem

6 zł

Pieczony pomidor z ziołami i sos pesto

6 zł

Makaron/Gnocchi

5 zł

Risotto cytrynowe

5 zł

Ziemniaki au gratin z porami

5 zł

Frytki

5 zł