Mięta RestoBar | Mięsa
1615
page-template-default,page,page-id-1615,page-child,parent-pageid-1496,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Mięsa

Polędwiczka wieprzowa sous-vide

z kaszą perłową i szparagami

39 zł

Saltimbocca z indyka

na ragout z ciecierzycy ze szpinakiem i pepperoni

36 zł

Stek z antrykotu wołowego

sezonowany antrykot z pieczonym ziemniakiem, mix’em sałat, grillowanymi warzywami i masłem Cafe de paris

45 zł

Filet z kurczaka

ze szpinakiem i kluseczkami ziemniaczanymi na zielonym sosie

32 zł

Ribeye stek

na pieczonych warzywach  z sosem gravy

46 zł

Dodatki

Insalata mista

mix zielonych sałat i pomidorów z sosem winegret

6 zł

Spinaci con aglio

świeży szpinak duszony z czosnkiem

6 zł

Grillowane warzywa

6 zł

Makaron/Gnocchi

5 zł

Frytki

5 zł

Jeśli chcesz otrzymywać od nas najświeższe informacje, zapisz się do poniższego newslettera.

Zapisując się do niniejszego newslettera oświadczam, iż w związku z Art. 10 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną z dnia 18 lipca 2002 wyrażam zgodę na otrzymywanie oferty handlowej, materiałów reklamowych oraz aktualnych informacji o restauracji Mieta Restobar za pomocą środków komunikacji elektronicznej. Oświadczam ponadto, że zostałem poinformowany o prawie wglądu, poprawiania jak i celu przetwarzania udostępnionych danych osobowych.